(1)Which of the following is NOT true according to the information in the passage?
(2)Which of the following is mentioned in the passage?
(3)What is the example of . . . as described in the passage?
(4)The author mentions all of the following except . . .
(5)The reason for . . .is . . .
(6)The author states that . . .
(7)According to the passage， when (where，why，how，who，etc.) ……
Just seven years ago，the Jarvik-7 artificial heart was being cheered as the model of human creativeness. The sight of Barney Clark-alive and conscious after trading his diseased heart for met-al-and-plastic pump -convinced the press，the public and many doctors that the future had arrived. It hadn't. After monitoring production of the Jarvik-7 ，and reviewing its effects on the 150 or so patients (most of whom got the device as a temporary measure)the U. S. Food and Drug Administration concluded that the machine was doing more to endanger lives than to save them. Last week the agency cancelled its earlier approval ，effectively banning(禁止)the device .
The recall may hurt Symbion Inc. ，maker of the Jarvik-7，but it won't end the request for an artificial heart. One problem with the banned model is that the tubes connecting it to an external power source created a passage infection. Inventors are now working on new devices that would be fully placed，along with a tiny power pack，in the patient’s chest. The first sample products aren't expected for another 10 or 20 years. But some people are already worrying that they'11 work- and that America's overextended healthcare programs Will lose a precious $ 2.5 billion to $ 5 billion a year providing them for a relatively few dying patients. If such expenditures(开支)cut into funding for more basic care，the net effect could actually be a decline in the nation’s health. According to the passage the Jarvik-7 artificial heart proved to be ________.
A)a technical failure
B)a technical wonder
C)a good life-saver
D)an effective means to treat heart disease
本题是考核学生根据止下文全面理解和进行正确判断的能力，问的是本文论述的Jarvik-7人造心脏性能和效果到底如何。文章一开头说Jarvik-7是一大技术成就，但文章说到：…the .U.S. Food and Drug Administration concluded that the machine was doing more to endanger lives than to save them (Line -7-9)。后面又提到：Last week the agency canceled its earlier approval，effectively banning the device.这两句话提供了这个问题的答案。因此，答案：
The new models of artificial hearts are expected_______.
A)to have a working life of 10 or 20 years
B)to be set fully in the patient's chest
C)to be equipped with an external power source
D)to create a new passage for infection
本题是考核正确理解事实细节的能力。选项已的意思与文章中第二段第三句，即“Inventors are now working…in the patient's chest.”的意思符合，因此选项B)是答案。